Adoa Consult adhd add counseling coaching regio Utrecht Woerden De Meern Gouda Nieuwegein Amersfoort De Bilt Maartensdijk Zeist Driebergen Bunnik Vleuten Doorn Maarn Woudenberg Vianen Montfoort Oudewater Harmelen Maarssen Breukelen Mijdrecht Nieuwkoop Lopik Schoonhoven Culemborg Wijk bij Duurstede Bilthoven Soest Hilversum Bodegraven Alphen ad Rijn relatieproblemen opvoedproblemen stress stres maatschappelijk coaching counseling relatietherapie ADHD ADD christelijke hulp ziekte invaliditeit verdriet rouw rouwverwerking eenzaamheid alleen zijn werkloosheid overspannen burnout angst trauma misbruik incest coaching English language problems troubles depression mariage problems identiteit indentiteit
 
Praktijk voor psychosociale hulpverlening, counseling en ADHD & ADD coaching
 
Reviews

Hieronder staan een aantal reviews om een te krijgen van Adoa Consult. Kijk op AlleBedrijven.nl voor meer reviews en de kwaliteitsmeter van Adoa Consult.

Schrijf daar zelf ook een review en maak kans op mooie prijzen, want Adoa Consult is genomineerd!

 


  28 november 2016

Anne Marie is een zeer betrokken en hartelijke vrouw.
Door haar prettige manier van communiceren stelt ze je steeds op je gemak.
Na onze zoektocht door hulpverleningsland i.v.m. problematiek van onze kinderen ADHD/ autisme, is het een verademing om te voelen dat iemand gewoon naast je wil staan en naar je wil luisteren.
Kwam eindelijk toe aan het verwerken van mijn eigen diagnose (ADD) en aan het vinden van een balans in mijn leven.
Mijn geloof in God is als een rode draad in mijn leven.
Heel fijn dat ook dit in de gesprekken aan de orde kan komen.

 
Aanrader

J. Rademakers,

16 april 2015
Vanwege een burnout ben ik in contact gekomen met Adoa Consult.
Ik ben uitstekend geholpen met begeleiding op maat en heb gesprekken gehad die veel inzicht gaven.
Kracht van de gesprekken was dat er snel naar de kern van "het issue" werd gekeken. Dit scheelde enorm veel tijd en maakte de gesprekken efficient.
Ik wilde weer terug aan het werk, en dat is gelukt. Ook wilde ik mijn werk op een andere manier aanpakken.
Met tips tijdens consults is ook dat gelukt.
Hiervoor ben ik zeer dankbaar, en zou iedereen dan ook Adoa consult van harte willen aanraden.
 

Weer lekker in mijn vel

Wil,

03 januari 2016

Interview met Wil (V, 1975) Wat vind je van de begeleiding?:
Ik heb nog nooit zo'n toegewijd en betrokken psycholoog ontmoet.
Ze heeft er veel moeite voor gedaan om mij verder te helpen, ze heeft er veel tijd voor uitgetrokken en soms lang op mij gewacht voordat ik af kon spreken!
Anne Marie voelt en praat als een vertrouwde vriendin (maar blijft heel professioneel). Dat was heel fijn, want zo kon ik al snel open met haar praten en ook met haar bidden - en dat zocht ik en heeft mij enorm goed gedaan!

Ik heb al zoveel psychologen gezien en wel stapjes verder gekomen en al veel verwerkt van mijn moeilijk jeugd.
Ik zocht nu geen psychotherapie meer, maar iemand om mijn leven door te spreken (wat best turbulent is geweest) en alles een plekje te kunnen geven. En ik wou samen met iemand bidden op de punten die nog niet lekker gingen en dingen uit het verleden die me nog dwars zaten.
Nou mede door het gebed en de gesprekken met Anne Marie gaat het nu enkele maanden verder echt zo goed met me! Er kwamen ook dingen boven die ik nog niet had verwerkt. Anne Marie is heel wijs en kan goed scherp zien waar de angel van het probleem zit. Dat helpt enorm!
Ik voel me lichter, opgeruimder, lekker in mijn vel. Ik ben van 2 flessen wijn per dag naar 0 gegaan:-)!!! Ik ben God zo dankbaar dat Hij haar op mijn pad heeft gebracht en dat ik nu verder met mijn leven kan.
Anne Marie dankjewel voor je toewijding om mij te willen helpen, ik ben je zeer dankbaar! Liefs Wil ”
  Tevreden client

Ashley Oostveen
 

Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit en zorg die ik al in een paar consulten heb gekregen. Als je iets vraagt krijg je er gelijk antwoord op en je hebt er heel veel aan. Ik ben al in een paar lessen een sterker mens geworden.

 

  Een rots in de branding

Zoon,

9 februari 2014

Ik ben een zoon van Anne Marie van Ravesteijn. Al 35 jaar stuiter ik als ADHD'er op deze aardbol rond. En ik bezorgde mijn ouders mooie en lollige momenten, maar ook soms moeilijke en bijna hopeloze momenten.
En uiteindelijk kan ik zeggen dat mijn ouders altijd geduld met mij hebben gehad en mij liefdevol hebben opgevoed!

Daarom kan ik je zeker mijn moeder aanbevelen als coach, counselor en docent!
Ze stelt je inderdaad op je gemak, neemt de tijd om naar je te luisteren en weet vaak de vinger op de gevoelige plek te leggen. En dat is niet altijd makkelijk voor je. Want dan wordt je nog eens geconfronteerd met wat er niet goed gaat, maar uiteindelijk is dit nodig om je problemen te herkennen en erkennen en eraan te kunnen werken. Hierdoor ervaar je uiteindelijk rust en krijg je weer zin in het leven. Mama bedankt! Ik hou van je!

 

  Reactie van Adoa Consult op:
Een rots in de branding

9 februari 2014

Hoi lieve Zoon, Dank je voor je ontroerende review! Ik ben trots op je en schrijf dit met tranen in mijn ogen. Ik vind je een geweldige zoon. Het was niet altijd makkelijk, maar we zijn erdoor gekomen. En dit is ook de reden dat ik anderen gun om vooruit te komen, voorbij de veroordeling van anderen, en de onzekerheid in jezelf. Dit is mijn drive geweest om hulpverlener en ADHD coach te worden.
Ik heb veel van je geleerd.
En Ik weet wat het is om als moeder te worstelen met een kind wat niet voldoet aan het standaardplaatje.
Een kind wat "anders" is.
Velen wilden jou "aanpakken", en ons als ouders helpen of de les lezen. Zodat jij "normaal" zou worden.
Wat is normaal? Je mag druk en spontaan zijn, het heeft ook mooie kanten. Je bent eerlijk en oprecht, creatief en gewoon jezelf. Het blijft soms moeilijk voor je om te voldoen aan alle eisen van de wereld om je heen. Daarbij wil ik altijd voor je klaar staan.

 

 


Fijn om betrokken te zijn!

Ria Teisman,

8 december 2012

Sinds het voorjaar ben ik betrokken bij Adoa Consult en heb met eigen ogen gezien wat een liefdevolle, betrokken en deskundig inzicht er binnen dit bedrijf is. 
Iedereen voelt zich er thuis en wordt op zijn/haar gemak gesteld en wordt als individu behandeld en mee omgegaan. 
Dit maakt de hulpverlening die er geboden wordt tot iets unieks. Fijn om betrokken te zijn!

 

 

Repectvol en doeltreffend

Clara,

23 augustus 2012

De begeleiding van Adoa Consult is respectvol en doeltreffend. Positieve benadering.
Ik ben goed geholpen. Na een moeilijke periode ben ik nu sterker en standvastiger geworden. Ik voel me meer waardevol. Heb geleerd om voor mezelf op te komen en grenzen te trekken.

Ik heb geleerd om nieuwe keuzes te maken.

 


Home.Informatie.Hulpverlener.Crosscare.Reviews.Links & info.Agenda.Contact.